Udtalelser

Tak til Henriette for super god og effektiv behandling, efter operation med indsættelse af komplet nyt knæ.

Efter 2 måneders genoptræning og arbejde med at komme tilbage, hvor benet stadig hævet og fyldt med væske ligesom at de forskellige sener og muskler stadig skulle tilpasse sig den kunstige det. Efter en grundig behandling af de forskellige lymfen, og tryk i lår og lysken, kan allerede samme dag mærke en klar bedring i mit ben. Resten af kroppen nåede også en rigtig dejlig gennemgang.

Jeg gå meget bedre og føler helt klart at væske i benet arbejder sig væk fra de meget hævede områder .

Svend Erik Nørklit

Jeg anbefaler kropsterapi hos Henriette Opstrup.

Jeg har siden jeg var 13 år døjet med rygproblemer. Fik dengang konstateret Skoliose.

Efter jeg fik min datter i 2001 begyndte rygsøjlen for alvor blive mere og mere skæv. Jeg rendte til reumatolog , fysioterapeut, træning og mm. Lige meget hjalp det. Det går så galt at jeg i 2014 får stivgjort hele rygsøjlen. Stavene knækker desværre efterfølgende 2 gange. Så fra 2014-2016 bliver jeg opereret 3 gange. Op/ned ture med mange mange smerter og dopet med stærke smertestillende medicin.

Jeg begyndte og tro på jeg skulle leve resten af mit liv i et smertehelvede.

Men så henviser min veninde mig til en kropsterapeut i foråret 2020. Jeg tænkte….. ja hvorfor ikke prøve det. Troede alligevel ikke på en kropsterapeut kunne hjælpe mig.

Men en ny verden åbnede sig for mig. Kropsterapeuten Henriette Opstrup forstod virkelig hvilke problematikker jeg havde. Hun var/er så dygtig, tillidsfuld og ærlig så hun fik min tro tilbage til at jeg godt kunne få et godt liv igen.

Efter 1/2 års intensiv behandling er jeg i dag helt medicinfri og næsten smertefri. Jeg kan bevæge mig mere. Er begyndt og gå til styrketræning, zumba og o. lign. Cykler nu hver dag på arbejde.

Henriette har virkelig virkelig hjulpet mig og kan på det varmeste anbefale en kropsterapeut.

Eva Andersen

Mange ved ikke hvad kropsterapi er og det er nok det bedste jeg nogensinde har prøvet via Henriette Opstrup

Og ned dine følelser/krop) lyver aldrig og fortæller rigtig meget om dig, dine handlinger, adfærd, fortid osv osv.

Der er så meget i kroppen der hænger sammen men som de fleste tager som en selvfølge og ikke ved noget om.

Jeg har smerter i venstre side og det er min feminine side som fortæller mig at der er en del jeg skal tage mig af og jeg har stadig telefonnummeret til Henriette hvis mine smerter ikke falder i løbet af noget tid, det er ikke altid at man selv kan klare at reparerer det der gør ondt i vores kroppe og så er det bare så heldigt at der findes kropsterapeuter.

Jeg vil hellere tage ud til Henriette end at tage på sygehuset eller til lægen, for de symptom behandler og det gør en kropsterapeut ikke, de går direkte ind og hjælper med at slippe de følelser, smerter etc. der sidder i os hver især ❤️🙏

Betina Winkler Kevings

Jeg anbefaler kropsterapi hos Henriette Opstrup.

Super god afslappende behandling med masser af god arbejde fra Henriette kan kun anbefales💪👍🏻

Brian R Jensen

(+45) 93 92 02 14
Send besked